Keuze vrij onderwijs2022-02-03T07:24:23+01:00

(keuze) vrij onderwijs

BRIEVEN EN HULP

Jouw hulp voor onderwijs zonder QR-code

VERHALEN

Lees mee en doe inspiratie op

IN DE MEDIA

Serieuze en toekomstgerichte partij

VERHALEN

(KEUZE)VRIJ ONDERWIJS

De Bovenwijsbond wil alles op alles zetten om toegang tot het huidige onderwijssysteem te behouden zonder QR-code en andere corona gerelateerde, vrijheid-beperkende maatregelen. Dit doen wij door het opstellen en beschikbaar stellen van brandbrieven, petities en mailberichten die scholieren, studenten, ouders-verzorgers en onderwijspersoneel integraal kunnen overnemen als zij moeite hebben met ontwikkelingen hiervan op school. Onderwijs is namelijk een grondrecht en geen voorrecht. Vind hieronder jouw hulp voor (keuze)vrij onderwijs in de vorm van voorbeeldbrieven.

MONDKAPJES / FACE MASKS

DIVERSEN (NEDERLANDS)

KEUZE VRIJE SCHOLEN

Er komen steeds meer initiatieven van vrije scholen. Op de kaart zie je de scholen die bij ons bekend zijn. Heb je zelf een school of ken je er een? Meld je dan direct aan; zo kan iedereen elkaar vinden!

IN DE MEDIA

De Bovenwijsbond focust op nieuwe, alternatieve vormen van onderwijs. We willen dit doen door een podium te geven aan ‘best casestudies’ van nieuwe onderwijsvormen zodat die enerzijds als voorbeeld dienen maar anderzijds ook toegankelijk zijn voor scholieren en studenten, ouders-verzorgers en onderwijspersoneel. De Bovenwijsbond gelooft namelijk in een andere visie voor onderwijs, het ‘bovenwijs’ van de toekomst: onderwijs waar we samen wijs zijn. Om hiervan alvast een voorbeeld te geven:

CONTACT

Stuur ons een mail

We worden overladen met mailtjes, maar we beloven om te proberen snel te reageren

Lacey Bartels

Ik ben Lacey, 25 jaar en woon al zo’n… »

Denzel Olde Kalter

Mijn naam is Denzel, ik ben 22 jaar en… »

Nathalie Kleinen

Mijn naam is Nathalie, ik ben… »

Lars Hobma

Hi, mijn naam is Lars (26) en ik woon… »

Kevin v/d Elshout

Hey! Ik ben Kevin (21) en woon… »

Amara Dusan

Ik ben Amara (24) en woon in het… »

Ga naar de bovenkant